Svimmel og træthed

Oplever du ofte at være svimmel og træt, men ude af stand til at falde i søvn? Fungerer hukommelsen ikke så godt, som den har gjort, og kan du pludselig ikke længere rumme andre mennesker så godt som tidligere? Er din lunte blevet kortere, og galopperer hjertet derudad, selv om du knap nok bevæger dig?

Hvis du kan genkende nogle af ovenstående symptomer, og du i det hele taget føler dig udbrændt uden stor appetit på livet, lider du med stor sandsynlighed af stress. Og stress (plus stress-symptomer) er ikke sådan at spøge med. Stress påvirker alle facetter af livet, så det er vigtigt at få gjort noget ved det. Gerne så hurtigt som muligt.
 
 

Få ny energi og større appetit på livet

Hos HM Terapi får du kvalificeret stressrådgivning og bliver afstresset, og vi finder årsagen til din stress, så du kan komme tilbage til arbejdet – og til din plads i familien – med ny energi og større appetit på livet.

Når vi har identificeret de bagvedlæggende mønstre, som er årsagen til din stress, og får arbejdet med dem, får du mere energi og glæder dig måske ligefrem til dagens opgaver. Du kommer til at opleve et fornyet overskud til både dig selv og din familie, dit job og dine venner og bekendte.

Kontakt

Psykoterapeut med stress som speciale

HM Terapi ved Henrik Mogensen
Egholmvej 14B, Stubberup
4880 Nysted
Telefon 54 87 05 01
Mobil 22 74 33 13

- eller benyt kontaktformularen