Har I en stresspolitik på din arbejdsplads? 

Ved at have en stresspolitik sender I et positivt signal om, at I driver en ordentlig virksomhed, hvor det er rart at være ansat. Hvis I passer godt på jeres medarbejderne og er lydhøre over for symptomer på stress, har I også lettere ved at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft.

Samtidig øger I effektiviteten og nedsætter antallet af fejl og sygemeldinger. Sidstnævnte kan som bekendt koste mange penge på bundlinjen.
 
Læs mere om de forskellige symptomer på stress her  
 

Hjælp dine medarbejdere til større arbejdsglæde

Har en eller flere af dine medarbejdere stress eller udviser symptomer på stress, og har du svært ved at se, hvad du skal gøre ved det? Som leder er det yderst vigtigt, at du går forrest og påtager dig ansvaret for, at din medarbejder bliver stressfri igen.

Jeg arbejder som certificeret stresscoach på Lolland/Falster og Sydsjælland, her hjælper jeg via mine coaching forløb med at gøre stressede og udbrændte medarbejdere arbejdsdygtige igen. Så de både får arbejdslysten og livsglæden tilbage. 
 

Stress – en tikkende bombe under virksomheden

Som lille eller mellemstor virksomhed kan det være katastrofalt, hvis en eller flere af dine medarbejdere går ned med stress. Specielt hvis det sker på samme tid.

Dine medarbejdere har ofte en unik viden, og med en sygemelding forsvinder den viden ud af virksomheden for en kortere eller længere periode.

De mest almindelige symptomer på stress er bl.a.:

• Manglende overskud og engagement.

• Irritabilitet over for kolleger og familie.

• Træthed og mangel på energi.

• Diverse sygdomme (stress kan sænke immunforsvaret, så medarbejderen oftere er syg).

Det er muligt at undgå alle ovennævnte symptomer, hvis stressen bliver håndteret korrekt af en stresscoach. Samtidig sparer din virksomhed en kostbar langtidssygemelding.
 

 HM Terapi – jeg hjælper jer med at få det bedre 

Fordelen ved at bruge mig, er at jeg fungerer som jeres uafhængige stresscoach. Jeg hjælper dig med at få dine stressede og udbrændte medarbejdere i balance igen.

Så de igen bliver glade og imødekommende over for både kolleger og arbejdsopgaver. Du får sunde medarbejdere, som viser både overskud og engagement.
 
 

Stresshåndtering med et positivt slutresultat

Når du tager hånd om dine stressede medarbejdere, er det både virksomheden og dine medarbejdere, der får glæde af det. Oven i købet kan du spare virksomheden for mange penge til dyre sygemeldinger og eventuelt ansættelse af vikarer. 
 

Freelance stresscoach – samarbejde med virksomheder

Som freelance stresscoach/stresskonsulent er jeg tilknyttet virksomheden, men får naturligvis kun betaling for mine ydelser. Alle sessioner afholdes i min praksis. Et alternativ er, at vi finder et behageligt og uforstyrret lokale i virksomheden.  
 

Hvad koster et stressforløb?

Et stressforløb med mig som jeres stresskonsulent svarer til ca. en ugeløn for en gennemsnitlig medarbejder. Du vil hurtigt opleve, at denne investering er givet rigtig godt ud mod at få en medarbejder tilbage med en større forståelse og arbejdsglæde end før.  
 

 Priser

Den store pakkeløsning – varighed ca. 3-4 måneder

Denne løsning er til virksomheder, der ønsker at hjælpe en stressramt medarbejder, og som har brug for et længerevarende forløb. Undervejs lærer medarbejderen at slippe sin stress på både det fysiske og psykiske plan og fremstå stærkere.

Desuden lærer medarbejderen, hvordan han/hun skal genkende symptomerne på stress, så det bliver muligt at tage dem i opløbet fremover.

Forløbet består af 2 sessioner á 90 min. samt 6 sessioner á 60 min.
Alt materiale og gratis e-mailkorrespondance er inkluderet i forløbet.

Pris: 5.800 kr. 
 
 Den lille pakkeløsning – varighed ca. 3 uger

Dette forløb er for medarbejdere, der har brug for at blive afstresset og kende deres trigger-punkter. Det vil sige det, der udløser stressen.

Forløbet består af 1 session á 90 min. samt 2 sessioner á 60 min.

Alt materiale og gratis e-mailkorrespondance er inkluderet i forløbet.

Pris 2.300 kr.  
 
 
 
Transport til og fra virksomheden betales med 8 kr. pr. km, hver vej, fra min praksis.

Alle priser er eksklusive moms.

Jf. § 2, stk. 1 i ID Psykoterapeutisk Forenings etiske regler, har jeg, med de undtagelser, der følger af lovgivningen, tavshedspligt vedrørende samtlige af de personlige forhold, jeg erfarer i løbet af vores samarbejde. Jeg videregiver aldrig oplysninger til eller fra arbejdsgiver uden samtykke. Hos mig får medarbejderen et frirum, hvor han/hun trygt kan tale uden frygt for sanktioner eller lignende. 

Kontakt

Psykoterapeut med stress som speciale

HM Terapi ved Henrik Mogensen
Egholmvej 14B, Stubberup
4880 Nysted
Telefon 54 87 05 01
Mobil 22 74 33 13

- eller benyt kontaktformularen
 
 

Til virksomheder og institutioner

Få tilsendt min pixibog "Sig farvel til stress" helt gratis.

I pixibogen kan du og dine medarbejder læse om symptomerne på stress, hvilke signaler man skal være opmærksom på, og hvad der kan gøre for at blive stressfri.
Jeg sender gerne en pr. medarbejder.